Αναζητώντας Νέες Γεύσεις

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις από τις δικές σας Γευστικές Περιπλανήσεις.

10 Ιαν 2011

Papadeaux

Λιγο μπερεδεμενο seafood εστιατόριο.. Ειναι αλυσίδα εστιατορίων στο texas... Δεν τα πάω καλά με τα ψάρικα αλλά απ τη σουπα που εφαγα θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλό!!

Zeppole italian restaurant

Ιταλικό εστιατόριο στο Dallas. Μέσα στο ξενοδοχείο Gaylord. Θα πω οτι ήταν μέτριο, μια που απαιτησεις μας για ένα ιταλικό εστιατοριο ειναι ιδιαίτερα ανεβασμενες!

Genghis Grill mongolian stir fry

Μογγολικο εστιατόριο στο Τέξας!! Κάτι πολύ διαφορετικό απ τα καθιερωμένα! Σου δίνουν ένα ανοξοιδωτο μπολ αρχικά, και περνάς από ένα μπουφέ και το γεμίζεις με ότι υλικό τραβάει η όρεξη σου!!! Πρώτα βάζεις το κρεατικό (από μοσχάρι, κοτόπουλο, γαλοπουλα, χοιρινό, πάπια κ.α) ή το ψαρικο της αρεσκείας σου, μετά τα μπαχαρικά που θέλεις ( σχεδόν 15 επιλογές) λαχανικά απο καροτο μέχρι κινεζικά μπαμπου και τζιντερ ( τα πάντα είχε ) .... Σε αλλο μπολάκι τη σάλτσα που προτιμας και τέλος ο μάγειρας σε ρωτάει τι υδατανθακα θέλεις να το συνοδεύσεις: νουντλς, ρύζι, τορτιγια κ.α. Αυτός το ψηνει all a κινεζικά ( πάνω σε τεράστια μαντεμένια πλακα)
Μετά παίρνεις καρτελακι με νούμερο, κάθεσαι και στο φερνει η σερβιτόρα όταν ετοιμαστεί!! Όταν τελειώσει ερχεται κ σε ρωταει αν θέλετε κι αλλο μπολ. Φυσικά και είπαμε ναι αφού είχαμε ηδη σκάσει! για την εμπειρία.... :-D
Το παραλάβαμε βέβαια λίγο με τα καυτερα, γιατί εκει δεν παίζουν.... Αλλά δε το φαΐ ήταν καταπληκτικό!!

P.f. chang´s china bisreo

Δοκιμάσαμε κινέζικο φαγητό σε ένα απ τα καλύτερα Bistro του Texas. Τα νουντλς του δε λέγανε τίποτα ούτε κ η σούπα του... Το μόνο που ξεχώριζε ήταν το ρύζι και το γλυκοξινο κοτοπουλο! Βασικά απογοητευτηκα λίγο!!

Whataburger

Φυσικά μιλάω για fastfoodαδικο... Αλλά ένα πράγμα θα πω!δεν ξανατρώω χαμπουργκερ στην Ελλάδα! Καμία σχέση!πεντανοστιμο!!!what a Burger!!!

Loupe Tortillias

Μεξικάνικο εστιατόριο στο Houston. Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιάστηκα.. Αν και περίμενα να φάω καλύτερο μεξικάνικο στο Τέξας απ ότι εδώ στο Ηράκλειο. Anyway...

2 Ιαν 2011

Fleming's Prime SteakHouse

Souper!!! αυτό μάλιστα!!!! Ήταν το κάτι άλλο! Ηταν το steakHouse που περιμένα!!όλα πεντανόστιμα!!!

Fogo De Chao

Θα έλεγα ότι είναι το εστιατόριο που έπαθε πολιτισμικό σοκ ο συζυγός μου. Ακόμα να συνέλθει!!! Και δεν έχει και άδικο...... Ήταν κάτι το διαφορετικό!Μια αξέχαστη εμπειρία. Καταρχήν, είναι Brazilian SteakHouse!!
Η τιιμή είναι fix για όσο φάει κανείς!Ξεκινάς απο μια ένα πλούσιο και γεστικότατο salad Bar.... μετά παραγγέλενςι ότι θέλεις απ τα ορεκτικά- συνοδευτικά και έπειτα αρχίζει η μάχη με τις σούβλες που σου έρχονται η μία μετά την άλλη με διάφορους τύπους κρέατος και ψησίματος!!!! Σε τροφοδοτούν διαρκώς μέχρι να σκάσεις!!! Όσο βλέπουν το ταμπελάκι πάνω στο τραπέζι γυρισμένο στο πράσινο που γράφει: "Yes please", τόσο αυτοί συνεχίζουν να έρχονται!!! Μιλάμε για πολλλά γέλια!!!

McCORMICK & SCHMICK'S

Δεν κατάφερα ποτέ να το προφέρω!!
Τελοσπάντων, είναι seafood restaurant στο Houston!! Μόνο με φρέσκο ψάρι!!
Τρομερές γεύσεις!! Συνδυασμούς που δεν έχω ξαναγευτεί!! τρομερή εμπερία και εκεί!!

Zeffirino

καλά!!!!
τι να πω για το μέρος!! απλά δεν υπάρχει. Το περιβάλλον απλά δεν υπάρχει. Πραγματικά νόμιζα ότι ήμουν στη Βενετία. Τόσο τέλεια διαμορφωμένος ο χώρος, η κάθε λεπτομέρεια, παραπέμπει στη πανέμορφη Βενετία. Να βλέπεις το κανάλι απ το μπαλκόνι που τρως και να ακούς τον γονδολιέρη να περνάει.... Δεν υπάρχει.
Για το φαγητό δε μπορώ να πω και πολλά. Πέρα ότι ήταν πανάκριβο (το ακριβότερο που έχω συναντήσει)..... δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε!! Ίσως έτυχε! Ίσως η επιλογή μου να μην ήταν και πολύ πετυχημένη!! :-(

Smith & Wollensky

όνομα και πράμα..... Μόνο σε steak house που δε σε παραπέμπει η επωνυμία του!! Κι όμως είναι. Πολύ πολύ gourmet εστιατόριο και αρκετά καλή, γευστική κουζίνα, αλλά περίμενα κάτι, περισσότερο απ΄τα ελληνικά δεδομένα. Πάρ αυτά.... το φαϊ ήταν σούπερ!!

chocolate story!!!!

.........
.............. αυτά!!!

Maggianos

Ιταλικό εστιατόριο στο Las Vegas. Πολύ νόστιμη κουζίνα, τεράστια πιάτα, όχι κάτι πολύ διαφορετικό απ τα δικά μας original italian restaurant. Ήταν μούρλια όμως το ορεκτικό με τα γεμιστά μανιτάρια!!! Δεν έχω ξαναφάει πιο νόστιμα! Βέβαια το περιβάλλον δεν παίζεται..... άλλο πράγμα!