Αναζητώντας Νέες Γεύσεις

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις από τις δικές σας Γευστικές Περιπλανήσεις.

19 Ιουλ 2014

Χαρουποστάσιο (Ελούντα)


Εντάξει, μπορεί το όνομα να μην σας γεμίζει το μάτι, ούτε κι εμένα, αλλα πρεπει να πάτε να δείτε.... Η τοποθεσία φανταστική!!! Ειναι πάνω στη θάλασσα. Κυριολεκτικά 2 τραπεζάκια ειναι οριακά, ανατεεί βουτάς το πόδι σου. Ειναι ιδανικό για σούρουπο αλλά και μησημεράκι φυσικα μετά το μπάνιο μας στη θάλασσα!! Προτείνω να δοκιμάσετε μακαρονάδες κ συγκεκριμένα αυτη με το μελάνι σούπας και το πιάτο Σολομού αν είσαστε του ψαριού.....

3 Ιουλ 2014

Βεράντα


Η Βεράντα είναι στα Λιοντάρια του Ηρακλείου. Πιο κέντρο δεν γίνεται. Είναι πολύ ωραίο μαγαζάκι, cafe-bar restaurant. Το μόνο θέμα είναι να προσέξεις πότε θα πας. Μακριά από Σαββατόβραδα που βγαίνουν βόλτα όλα τα γυμνασιόπαιδα. Τις καθημερινές είναι πολύ καλύτερα. Έχει ωραία θέα, είναι καλοστημένο και παραδόξως (Αφού περισσότερο κινείται στο χώρο του καφέ- ποτό) έχει πολύ καλά πιάτα να συνοδεύσεις το κρασί σου!!

29 Ιουν 2014

Taratsa


Η Taratsa βρίσκεται στο roofgarden του ξενοδοχείου Αστόρια στο Ηράκλειο. Πολύ ωραίο μαγαζί, λίγο τεράστιο αλλά είναι πολύ καλό αν θες να αγναντέξεις απο ψηλά το ηράκλειο. Έχει καλά πιάτα αλλά όχι κάτι το ψαγμένο. Είναι νόστιμα τα φαγητά του. θα ξαναπήγαινα πολύ ευχαρίστως...

4 Φεβ 2014

Night jar


Το λέγαμε καιρό , να πάμε να πάμε..... Και να που ηρθε η στιγμή. Τελικά τσάμπα το κυνηγούσαμε. Δεν μου,άρεσε καθόλου, πέρα οτι ειναι άκυρο το στήσιμο του μαγαζιού, δεν είχε καθόλου καλη κουζινα. Πολυ μαζικό φαγητο, ακριβό, χωρις να προσφέρει κάτι διαφορετικό στη κατηγορία των burgers για την οποία φημίζεται.... Κρίμα!!

28 Ιαν 2014

Πεσκιέσι


Καταπληκτικό concept, πολύ ωραίο μαγαζί με γουστόζικο ντεκόρ. η εξυπηρέτηση souper και πολύ φιλικό το προσωπικό. Είναι μια πάρα πολύ καλή προσέγγιση της κρητικής κουζίνας alla δημιουρικά!! Πολύ καλές επιλογές στο μενού, πιάτα σχεδόν ξεχασμένα. Ότι και να παραγγείλεις εκέι είναι πεντανόστιμα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Όποτε πάμε είμαι πολύ ικανοποιημένη αν εξαιρέσουμε ότι πρέπει να παραγγείλουμε πολλά πιάτα για να χορτάσουμε. Νομίζω ότι είναι το μελανό του σημείο (για μας μιλάω πάντα που τρώμε πολύ). Είναι απ τα κορυφαία εστιατόρια- μεζεδοπωλείο του Ηρακλείου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!