Αναζητώντας Νέες Γεύσεις

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις από τις δικές σας Γευστικές Περιπλανήσεις.

11 Δεκ 2013

Dal professore


Απο τα καλυτερα ιταλικά εστιατόρια που εχω επισκεφτεί! Και πιστέψτε με, έχουμε δοκιμάσει παρα πολλα. Ειναι στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Τωρα έμαθα οτι εχει αλλάξει και διεύθυνση, θα ήθελα να το ξανα επισκεφθούμε..... Βρίσκεται στο Μαρούσι. Δίπλα μας!!

18 Νοε 2013

Αίθριο (στη Μιλατου)


Ενα αξιοπρεπέστατο μεζεδοπωλείο στο ηρακλειο. Οι τιμές του καρέ, τα φαγητά του πολυ νόστιμα ακόμα και τα κρεατικά του πολυ καλα ψημένα. Δεν πρωτοτυπεί σε κάτι, ειναι ενα πολυ κΛο μεζεδοπωλείο!!! Άνετα ξανα πηγαίνουμε!

6 Νοε 2013

Pastarella (talos plaza)


οκ! μια αξιοπρεπή πιτσαρία στο ηράκλειο. Δεν ξεχωρίζει για κάτι ιδιαίτερο. Τρως απλά ενα πιατο μακαρόνι ή πίτσα. Εμένα προσωπικά δεν είναι στις προτιμήσεις μου...

17 Οκτ 2013

Mare


Στο Ηράκλειο το cafe-restaurant Mare, όλοι θα έχουν το έχουν επισκεφθεί είτε για καφέ, είτε για ποτό, είτε για φαγητό είτε για σνακ. Είναι πολύ καλή επιλογή. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης, κοντά στη θάλασσα με πολύ ωραίο εξωτερικό χώρο για τις χειμωνιάτιες λιακάδες. Έχει αξιοπρεπέστατο μενού και σερβίρει πολύ καλό φαγητό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

10 Οκτ 2013

Λευτεράκης (κέντρο Αθήνας)


αν περνούσα ποτέ απ έξω από αυτό το μαγαζί ούτε που θα διανοούμουν να μπώ να φάω εκεί μέσα, σε μία παρακμιακή περιοχή. Τι "μέσα" δηλαδή, μόνο να παραγγείλεις και να φας όρθιος επιτόπου χωράς εκεί.... Μας πήγαν λοιπόν (με το ζόρι) εκεί για να δοκιμάσουμε το περιβόητο γνήσιο κεμπάπ. Ο Λευτέρης δεν κάνει τίποτε άλλο. Πίτα με κεμπάπ μόνο. ουτε πατάτες ούτε σως ούτε τίποτε άλλο. πραγματικά η νοστιμιά αυτού του καυτερού κεμπάπ δεν περιγράφεται!! ο ορισμός τους "βρώμικου" φαγητού!!! από κει και στο εξής όποτε ανεβαίνουμε Αθήνα δεν παραλείπουμε να φάμε στου Λευτέρη φυσικά!!

13 Σεπ 2013

Αντίποδας (κοραή Ηρακλείου)


ένα μικρό μεζεδοπωλείο, ρακάδικο θα έλεγα καλύτερα στη πλατεία κοραή. καλό μαγαζάκι αλλά τα φαγητά του δεν με ξετρέλαναν. Ίσως τα στάνταρ μου να είναι ψηλά. τα μανιτάρια του όμως ήταν πολύ νόστιμα οφείλω να πω....

10 Ιουλ 2013

Opus


Καταπληκτικό μπαράκι στο κεντρο του Ηρακλείου πίσω απο το πάρκο του θεοτοκόπουλου. Έλειπε απο τη διασκέδαση μας.... Εχει ζωντανή μουσική instrumental, είτε Πιανο,είτε Βιολι, σαξόφωνο, αναλογα τη νύχτα που θα πας. Σερβίρει πολυ ωραία κρασιά και παράγγελεις και φαγητο αν θες. Νόστιμα τα πιάτα του και παιχνιδιάρικες οι επιλογές. Η ατμόσφαιρα δε ειναι ιδανική για χαλάρωση και κουβεντούλα.... Η μουσική δεν σε κουράζει μπορείς να μιλάς άνετα!!

31 Μαρ 2013

Ôtantik anadolu yemekleri


Αυτο το εστιατόριο βρίσκεται στη περιοχή taksim της Κωνσταντινούπολης. Το επιλέξαμε σαν ένα παραδοσειακο εστιατοριο τούρκικης κουζινας. Δεν πέσαμε έξω στην επιλογή μας. Εχει μεγάλη ποικιλία πιάτων αλλα δεν ειναι ολα γευστικά οπως τα περίμενα. Καλο ήταν το μαντί και οι πίτες που ειναι χειροποίητες απο μια κυρία που κάθεται σε μια γωνία και ανοίγει φύλλο παραδοσιακό!!! Οι τιμές όμως ήταν τσιμπιμένες....