Αναζητώντας Νέες Γεύσεις

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις από τις δικές σας Γευστικές Περιπλανήσεις.

1 Δεκ 2012

Καφενείο "Η παλιά πόλη"

στη παραλιακή ηρακλείου σε ένα στενάκι βρίσκεται αυτό το καφενείο. Δε σου γεμίζει το μάτι αλλά τα κρεατικά του στη σχάρα είναι πάρα πολύ γευστικά! πολύ καλές μερίδες και πάμφτηνες! είναι σαν να τρως σπίτι σου!

28 Νοε 2012

La Boheme

Ιταλικό σε prive style (4 τραπεζάκια όλα κι όλα) στο Ηράκλειο. Επιλογή μενού περιορισμένη αφού κάθε μέρα φτιάχνεται φρέσκο κυρίος πιάτο. Οι μπρουσκέτες φοβερές (απ' τις καλύτερες που έχω φάει). Πολύ καλό το Ιταλικό κρασί που δοκιμάσαμε! Μού άρεσε πάρα πολύ το κλίμα αλλά και η εξυπηρέτηση της ίδιας της ιδιοκτήτριας.Μπράβο της! Άνετα ξαναπάμε....

20 Νοε 2012

Ότι θες


Σουβλατζίδικο. Ότι θες γύρω από το κρέας. Σουβλιστά, ψητά, γύρο, σουβλάκι κ.τλ. Πολύ καλό και το κρέας από τα Ανώγεια. Τα τελευταία χρόνια τρώμε μόνο απο κει.

24 Ιουλ 2012

whataburger

Xmmmmm!!!delicious...
Ένα θα πω!! δεν ξανατρώω χαμπουρκερ στην Ελλάδα! Απαπααα καμία σχέση!!! Πολύ νόστιμο!!

Πατρελαντώνης

στο παραθαλάσιο χωριουδάκι Μαράθι των Χανίων. Πολύ καλή ταβερνούλα. Χωρταστικά πιάτα και περιποιημένα. Οι πατάτες τους ήταν καταπληκτικές όπως και η τεράστια σαλάτα! Μια χαρά!!

Το πηγάδι του Τούρκου

ανατολίτικες γεύσεις στη πόλη των Χανίων. Καλά πιάτα γευστικά, προσεγμένες λεπτομέρειες αλλά δεν πολύ ενθουσιάστηκα. Ίσως περίμενα κάτι περισσότερο απ' ότι ήταν... Η σαλάτα με το καρπούζι όμως έγραψε!

zafferano

Ένα, ακόμα, καλό ιταλικό εστιατόριο στα χανιά. Συγκεκριμένα στο πλατανιά! όλα τα πιάτα ήταν θεσπέσια.... και σε πολύ όμορφο χώρο! απο τη σαλάτα μέχρι το κέρασμα στο τέλος ήταν άπαιχτα!!