Αναζητώντας Νέες Γεύσεις

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και προτάσεις από τις δικές σας Γευστικές Περιπλανήσεις.

28 Αυγ 2011

Το Μπαλκόνι

Βρίσκεται στη καρδιά της Σητείας. Το Μπαλκόνι είναι στο πρώτο όροφο ενός κτηρίου με καταπληκτική διακόσμηση και μουσική. Ιδιοκτήτης του ένας Γάλλος αλλά δε σημαίνει ότι η κουζίνα του ήταν καθαρά γαλλική. Αντιθέτως μύριζε Ελλάδα!! Ευχαριστημένοι πολύ από το σέρβις και την παρουσίαση των πιάτων. Οι γεύσεις ήταν απίθανες ( όσα παραγγείλαμε τουλάχιστον, για τα υπόλοιπα δε ξέρουμε.... η επιλογή του κυρίου πιάτου μου φοβερή!!! :-) Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

16 Αυγ 2011

Κουζίνα

gourmet εστιατόριο στο κέντρ της Σύρο μέσα στα σοκάκια! Με καλή ατμόσφαιρα, εξαιρετικό σέρβις.... Είναι ένα Εστιατόριο με άποψη και πολύ ωραίο μενού! Διαφορετικά- ψαγμένα πιάτα, κυρίως κρέας! Πολύ καλό!! Το συστίνουμε ανεπιφύλακτα!

Άμβυξ

Ιταλικό εστιατόριο στη Λιμάνι της Σύρου. Δεν ενθουσιαστήκαμε... βέβαια οι μακαρονάδες ήταν πολύ καλές, αλλά το περιβάλλον ψιλοαπογοητευτικό! Δεν υπήρχε κάτι ελκυστικό στον κατάλογο αλλά οι μακαρονάδες ήταν αξιοπρεπέστατες! Οκ!

Αλλού Γυαλού


καλά.... δεν έχω λόγια! καιρό είχαμε να δοκιμάσουμε τέτοια κουζίνα! Αναφέρομαι στο θαλασσινοεστιατόριο στην ακροθαλασσιά στο χωριουδάκι Κίνι της Σύρου!! Για περιβάλλον?? απίστευτη διακόσμηση και φοβερή θέα.... με το ηλιοβασίλεμα απέναντι και το κύμα να σκάει μπροστά απ΄το τραπέζι. για παρουσίαση των πιάτων.... τέλεια!! και για να προχωρήσουμε στο καλύτερο.... στο φαγητό...άπαιχτο!! Το καλαμάρι της σχάρας πεντανόστιμο... Τα βλήτα με τη σως ατζούγιας.... (κι όμως, όσο περίεργο κι αν ακούγεται) φοβερό. οι μεθυσμένες καραβίδες, τα λαχανικά σχάρας, το φρέσκο ψάρι...??? το κάτι άλλο! Όλα τέλεια! δεν μπορούσαμε να βρούμε κάπου, ένα ψεγάδι!! Τρέξτε Σύρο!!!!

Αρχονταρίκι


ταβέρνα στα σοκάκια της πανέμορφης Σύρου.
Πολύ πλούσιο και ξεχωριστό μενού με τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού. Πολύ γεναία πιάτα!!!!
καλή ταβέρνα και σε ευχάριστο περιβάλλον!